Услуги

Предлагаме висококачествени принт и копирни услуги, бързина на изпълнение и индивидуално обслужване. При нас ще откриете пълната гама от професионални решения за печатни услуги, книгопечат и книговезване, дизайн и криейтив, дигитализация. Може да ни се доверите за целия процес - от идеята до крайния продукт. Работим с внимание към всеки детайл. Денонощно.

192491-OXNYWS-607_1.jpg

Копирни и довършителни услуги

Широкоформатни копирни услуги - цветен и черно-бял висококачествен печат. Довършителни услуги от А до Я, съобразени с вашата визия и изисквания.

3.jpg

Принт услуги

Печатни рекламни материали, корпоративна идентичност, вътрешна и външна реклама - широкоформатен печат. Щандове и pop-up стени. Брандиране на вътрешни и външни пространства. 

city-print-book-printing-books.jpg

Книговезване и книгопечат

Широк набор от довършителни услуги за Вашите печатни изделия - различни техники за подвързване и окомплектоване. 

20170131161154.jpg

Дигитализация на архиви

Цифровизация на хартиени архиви, сканиране на големи обеми, подредба и създаване на електронни архиви, индексиране, оптимизация за търсене.

Бизнес клинети

Ние ви предлагаме бързина и безкомпромисно качество, личен ангажимент, денонощно обслужване и преференциални условия за корпоративни заявки. Получавате проектите си в офиса с гарантирани сигурност, конфиденциалност и персонално отношение. Фокусирайте се върху бизнеса си, докато ние се грижим за вас.