За нас

Ние сме Copycom Bulgaria. Денонощен принт център с неограничени възможности в печатната реклама.

Copycom Bulgaria

Koпиком България е дигитален принт център, който предоставя висококачествени копирни, печатни и рекламни услуги без почивен ден, 24 часа в денонощието. Можете да се възползвате от принт и копирни услуги, дизайн и печатна реклама, дигитализация на архиви, книговезване и книгопечат и професионално обслужване на индивидуални и корпоративни заявки. Работим с архитектурни студия, строителни компании, рекламни и BTL агенции, държавни институции и неправителствени организации, като ценим персоналното отношение към всеки клиент. 

flag.svg
Година на основаване
2009
users.svg
Корпоративни клиенти
1000+
box.svg
Изпълнени поръчки
1 000 000+
dollar-sign.svg
Спонсорства и инициативи
300+

Кои сме ние

activity.svg

Развитие

Създадена през 2009 г., компанията се развива с бързи темпове и постоянен ръст, за да може днес да се позиционира като дигитален принт център с дизайн и криейтив отдел. За 10 години успяхме да изградим устойчиви партньорства с големи компании в строителния и архитектурния бранш. Днес смело може да заявим, че сме надежден и лоялен партньор на бизнеса в печатната реклама и копирните услуги.

stampante-produzione-colori.jpg
award.svg

Постижения

През 2016 г. Копиком България е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2015 за управление на качеството и  ISO 14001:2015, имащ за цел подпомагане на организацията при постигане на икономическите цели и целите, свързани с околната среда. 

През 2017 г. компанията е одобрена по Европроект за енергийна ефективност, което ни позволява да оптимизираме процесите и работата в принт центъра, за да предложим още по-конкурентни и съвременни решения на клиентите си.

15185.jpg
printer.svg

Технологии и оборудване

През 2018 г. разширихме технологичния си парк с високоефективни машини от най-ново поколение. За да поддържаме нивото на качество на нашите услуги, ние залагаме на печатарски  и книговезки машини от утвърдени световни производители като Xerox, Canon, HP, Rowe, Summa и други. Разполагаме с 37 професионални машини за дигитален печат и довършителни услуги.

IMG_0266.JPG
users.svg

Екипът

Зад успехите на Копиком България стои екип от мотивирани и позитивни млади хора. Гордеем се, че през годините успяхме да създадем екип от висококвалифицирани специалисти в областта, като непрекъснато продължаваме да инвестираме в допълнителни обучения, квалификационни курсове в България и чужбина, за да бъдем в крак със световните тенденции.

194817-OY2P5J-22.jpg

Защо Copycom?

check-circle.svg

Работим бързо и качествено

Свържете с нас бързо и лесно по всяко време. Изпратете заявка. Нашият екип и техникaта, с която разполагаме, ни позволяват да изпълняваме различни по обем заявки в наистина кратки срокове. С отличното качество, което познавате.

rotate-cw.svg

Предлагаме всичко - от идеята до готовия продукт

При нас може да получите цялостното обслужване по заявка - от криейтив и идея, през дизайн, предпечат, печат, довършителни услуги и доставка до офиса за бизнес клиенти.

heart.svg

Приемаме ви лично

Знаем, какви са особеностите на вашия бизнес и имаме индивидуален подход към всеки от вас. Това е персонално отношение. Защото се радваме на вашите успехи и бързаме заедно с вас, когато е спешно!

clock.svg

Работим 24/7

Ние работим за вас денонощно. Това ни позволява да сме изключително гъвкави в сроковете и да реагираме и на по-спешните заявки. Приемаме вашите поръчки по всяко време и започваме тяхната обработка веднага.

truck.svg

Доставяме безплатно в София

За ваше удобство предлагаме безплатна доставка на корпоративни заявки в рамките на София, както и доставка в цялата страна. Пуснете поръчката си с два клика онлайн и получете готовите си печатни материали на удобен за вас адрес.

percent.svg

Предлагаме отстъпки

Имаме специална социална политика за студенти през цялата година, както и оферти по време на сесии и заверки. От преференциални условия и отстъпки могат да се възползват и нашите корпоративни клиенти. Попитайте своя акаунт мениджър.

Свържете се с нас

Ние сме на ваше разположение по всяко време. Изпратете ни вашата поръчка, запитване за оферта или въпрос. Потърсете ни на 0700 300 52 или изпратете онлайн заявка.