Книговезване и книгопечат

Придайте съвършен вид на вашето печатно издание, моден каталог, сватбен албум, корпоративни публикации, скици или спомени. Оформете ги стилно и по ваш вкус.

Ще ви предложим нашия ноу-хау от дългогодишния ни опит, заедно с последните технологии в областта на книгопечата и книговезването. Доверете ни се за оформлението и дизайна, както и за хартията, кориците и финиша на вашето печатно издание.

tick.png

Медии за печат

Ние знаем, какво въздействие предизвиква у читателя едно стилно и впечатляващо печатно издание. Съществена роля за това играят хартията, здравината, цветовете и финиша на вашия каталог, книга или презентация. Разполагаме с огромен избор от хартии с различни грамажи, цветност и текстура. Ще ви предложим най-подходящия вариант за вашите нужди. Обикновено информационно издание или луксозен фото каталог - нека заедно да изберем според целта, търсения ефект и бюджета ви.

save-on-printing-paper-02.jpg
tick.png

Техники за подвързване

В Копиком България съчетаваме традиционните методи за подвързване с последните технологични иновации за дигиталния печат. Предлагаме здрави и надеждни техники, с които вашето изделие ще придобие завършен вид - концево шиене, теловане, термолепене. Също така и подвързване с обикновена спирала - универсално и бързо, скрита спирала - елегантно и стилно решение, както и по-нестандартни методи за скрепване при обемни изделия. Може да изберете между твърди и меки корици, ламинирани или от рециклиран картон, както и варианти с текстил или кожа.

handbook-digital-book-printing-500x500.jpg
tick.png

Довършителни и специални ефекти

Поставете акцент или стилен завършек на печатното издание със специални техники на печат. Може да ви предложим ламинат, лак, голд печат, преге и персонализиране. Обърнете се към нашите консултанти за пълната гама от специални печатни възможности, които предлагаме. Направете сватбения си албум специален, корпоративния годишен отчет впечатляващ, а презентацията си запомняща се!

13761_WPA_website_2016_Epic_Calendar-1400x740.jpg

Печатаме за вас корпоративните ви издания или персонализирани стилни изделия като сватбени албуми, модни фото каталози, фотографски и арт портфолиа, корпоративни публикации, отчети с визуални елементи, корпоративни годишни доклади, архитектурни албуми, чертежи и скици.Вижте всички услуги

Ако не сте намерили това, което търсите - вижте всички услуги или се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на всеки ваш въпрос.

Свържете се с нас

В Копиком България ще се радваме да ви помогнем с дизайна, препечата и печата на вашето печатно издание. Може да ви консултираме и за хартия, подвързване, корици, мастила, специални ефекти, размери и формати.