Бизнес клиенти

Ние ще ви предложим решения, подходящи за вашия бизнес и съобразени с вашите изисквания и възможности. 

Бизнесът има нужда от бърза и ефективна комуникация, кратки срокове на изпълнение и безкомпромисно качество. Ние знаем всичко това. 

Кои сме ние

В продължение на 10 години Копиком България следва своята амбиция да бъде надежден партньор в печатната реклама и принт услугите за бизнеса. С натрупването на опит и професионализъм ние смело може да заявим, че създадохме устойчиви партньорства с компании от малкия и среден бизнес, както и с едни от най-влиятелните представители на строителния, инженерния и архитектурния бранш в България. 

Наш приоритет е да разберем вашите нужди и да предложим оптималните решения за по-организиран и фокусиран бизнес. Копиком ви предлага корпоративно обслужване при високо качество на предоставяните услуги, бързина и ефективна комуникация с акаунт мениджър, който познава бизнес ви. Денонощното обслужване и безплатната доставка за територията на София пък са нашият комплимент към клиентите ни, които могат да разчитат на нас днес!

Като модерна и бързо развиваща се компания с поглед в бъдещето, ние се радваме да сме част от социални инициативи, да участваме като спонсори в различни проекти и да подкрепяме професионалното развитие на младите архитекти, проектанти, дизайнери и рекламисти. Копиком е компания, която постоянно инвестира в нови технологии, машини и печатно оборудване, за да бъде конкурентна на световно ниво.

И не на последно място - непрекъснато се стараем да сме в крак с най-новите производствени системи за печат, за да останем верни на управленската философия за "зелена компания", повишавайки ефективността при използване на ресурсите, целесъобразно управление на отпадъчните материали и по-висока енергийна ефективност. 

Услуги за Бизнеса

Как работим?

checked.png

1. Получаваме поръчка

Изпратете ни чертежи за копиране, брошури за дизайн, визитки за печат или ролбанери, например. Ако имате нужда от консултация, нашите акаунт мениджъри са на ваше разположение.

printer-.png

2. Обработваме поръчката ви

Oбработваме поръчката ви и я разпределяме към някой от нашите специалисти (дизайн/предпечат/печат/довършителни услуги). Свързваме се с вас, ако има нужда от уточняване на детайли. 

delivery-truck.png

3. Доставяме до вашия офис

След като вашата поръчка бъде завършена, ние я доставяме в уговорените срокове - безплатно в рамките на София за корпоративни клиенти. Предлагаме и доставка на територията на страната. 

Нашето кредо

"Вярвам, че успехът се дължи на много труд, упоритост и непрестанен стремеж към развитие и усъвършенстване. Смятам, че в Копиком България сме изградили начин на работа и екип, който споделя една и съща страст към това, което прави. Стабилните бизнес партньорства и доволни клиенти ни показват, че сме на прав път. Благодаря ви!"

14900405_10209535874527263_3241924686024599827_n.jpgБорислав Рангелов, CEO

Защо Copycom?

check-circle.svg

Работим бързо и качествено

Свържете с нас бързо и лесно по всяко време. Изпратете заявка. Нашият екип и техникaта, с която разполагаме, ни позволяват да изпълняваме различни по обем заявки в наистина кратки срокове. С отличното качество, което познавате.

rotate-cw.svg

Предлагаме всичко - от идеята до готовия продукт

Ще получите цялостното обслужване по заявка - от криейтив и идея, през дизайн, предпечат, печат, довършителни услуги и доставка до офиса за бизнес клиенти.

heart.svg

Приемаме ви лично

Знаем, какви са особеностите на вашия бизнес и имаме индивидуален подход към всеки от вас. Това е персонално отношение. Защото се радваме на вашите успехи и бързаме заедно с вас, когато е спешно!

clock.svg

Работим 24/7

Ние работим за вас денонощно. Това ни позволява да сме изключително гъвкави в сроковете и да реагираме и на по-спешните заявки. Приемаме вашите поръчки по всяко време и започваме тяхната обработка веднага.

truck.svg

Доставяме безплатно в София

За ваше удобство предлагаме безплатна доставка на корпоративни заявки в рамките на София, както и доставка в цялата страна. Пуснете поръчката си с два клика онлайн и получете готовите си печатни материали на удобен за вас адрес.

percent.svg

Предлагаме отстъпки

Имаме специална социална политика за студенти през цялата година, както и оферти по време на сесии и заверки. От преференциални условия и отстъпки могат да се възползват и нашите корпоративни клиенти. Попитайте своя акаунт мениджър.

Някои от нашите клиенти и партньори

Изпратете ни вашите проекти сега

Ние ще ви предложим бизнес обслужване, зад което стоят над десетгодишен опит и екип от млади и амбициозни професионалисти. Ще имате възможността да разговаряте с акаунт мениджър, да получите индивидуална оферта и консултация и да се възползвате от преференциални условия.