Външна реклама - широкоформатен печат

Накарайте хората да ви забележат. Ние можем да ви предложим концепция, печат и монтаж на широкоформатна печатна реклама. 

Външната печатна реклама е един от основните канали за комуникация на вашите идеи и бизнеса ви. Визуално ефектната печатна реклама с ясно рекламно послание ще бъде забелязана винаги.

Доверете ни се за идеята, дизайна, предпечата и печата на фолиа и перфо фолиа за брандиране на витрини, автобусни спирки, прозорци, външни офис площи, city-light рекламни спотове и др. Ние имаме решение за вас и  ще намерим най-подходящите материали и изразни средства, за да осъществим идеята ви. Винили, подсветки, foot-prints...  Ярка и ефективна външна реклама!

Бизнес клиенти

Всички услуги, които предлагаме, сме развили и на ниво корпоративни клиенти. Целта ни е да улесним максимално нашите бизнес клиенти и партньори, като им предложим гъвкави срокове за изпълнение, различни начини и срокове за плащане и доставка, специални отстъпки, преференциални условия и акаунт мениджър. По този начин вие може да отделите повече време за истински важните решения. 

Свържете се с нас

Нека обсъдим вашите проекти и идеи и да намерим най-подходящите материали и печат за рекламните ви спотове. На ваше разположение сме денонощно.