Вътрешна реклама - широкоформатен печат

Изберете ефектен и професионален начин да разпространите вашето рекламно съобщение.

Вътрешната реклама е важна част от интериора на изложбени пространства, търговски обекти, заведения, офис сгради, конферентни зали. Тя е ефективен начин за привличане вниманието на потребителя към рекламни кампании, промоции и информация за събития.

  • Ролбанери - предлагаме ви както банери от винил, така и печат върху синтетична хартия - новият, високотехнологичен и иновативен печат с висока резолюция на изображението и ненадминати качества. 
  • Плакати, постери, табели - за тяхната изработката може да се използват различни видове хартии - матови, гланцови или сатенени, както и богата гама материали като винил, винилна мрежа, хартия, пенокартон, коматекс, олекотени PVC плоскости, микровелпапе. 
  • При нас ще откриете и pop-up стени, щандове и инфодеск предложения. 
  • Ще ви консултираме и за по-нестандартните видове интериорна реклама и оформление на вътрешни пространства като подова графика, тапети и фото тапети, фолиа и цялостно брандиране на витрини. 

Разполагаме с неограничени възможности за реализиране на вашите идеи. Може да предложим стандартни и алтернативни решения за рекламните ви хрумвания. Разгледайте и останалите услуги и продукти, които предлагаме.

Бизнес клиенти

Всички услуги, които предлагаме, сме развили и на ниво корпоративни клиенти. Целта ни е да улесним максимално нашите бизнес клиенти и партньори, като им предложим гъвкави срокове за изпълнение, различни начини и срокове за плащане и доставка, специални отстъпки, преференциални условия и акаунт мениджър. По този начин вие може да отделите повече време за истински важните решения. 

Свържете се с нас

Попитайте ни. Ние имаме решение за вас и ще ви консултираме с удоволствие.