Еко визитки

Визитни картички се купуват, продават и разменят от десетилетия насам, а тенденцията не показва никакви признаци за промяна. Дори и с използването на социални медии и технологии, визитките все още заемат важно място в бизнеса.

Визитката е повече от просто лист хартия. Това е въведение към вас, вашия бизнес и неговите ценности. Не е ли страхотно да правите добро впечатление с визитка, която показва не само професионализъм, но и силна ангажираност за околната среда?

Визитки от рециклирана хартия:

Търсите екологична алтернатива на ламинираните визитни картички? Рециклираните визитни картички дават професионален вид, без използването на пластмаси. Направени от минимум 55% рециклирана хартия и са отпечатани с мастила на растителна основа.

Kraft визитки

Търсите алтернатива на стандартната визитка? Защо не изберете 100% рециклирани, кафяви визитки  от крафт хартия. Кафявата хартия работи най-добре с прост дизайн, отпечатан с черно мастило, за да създаде поразително визуално въздействие. Липсата на покритие ви позволява лесно да записвате бележки върху тях, което ги прави идеални за ръкописни бележки и на клиентите ви. 

Визитки със семена

Това определено ще ви помогне да се откроите и да помогнете на бизнеса си да се развива като „зелен“ и ангажиран в опазването на околната среда. Когато визитната картичка е изпълнила целта си, получателят може да я засади и семенцата и да наблюдава растежа им. Това също е страхотна тема за спонтанен разговор в неформална обстановка.

Ако направите по-задълбочено търсене за еко визитки, ще се изненадате от наличните опции! От рециклирана хартия, до алтернативата „без дървета“ - като коноп, бамбук или памук. Ние в Copycom сме готови да реализираме и най-смелите ви идеи!