Печатните материали не са това, което бяха. Покажете смело идете си!

Изберете дизайн, форма, хартия и цветове по ваш вкус. Ако имате нужда от помощ, ние сме на ваше разположение. 

В Копиком България ще откриете огромен асортимент от медии за печат - хартии, картони, фолиа, тапети, ламинати, перфо фолиа и други. Поддържаме палитра от цветове и размери. Предлагаме интересни техники за печат и довършителни услуги, с които вашите печатни материали ще изглеждат като произведение на изкуството. Ние приемаме всяка поръчка лично. За нас работата е добре свършена, когато ви видим доволни!

2.jpg

Корпоративна идентичност

Визията на вашите фирмени материали е лицето на бизнеса ви пред света. Изберете дизайн и качество, с които ще се гордеете. Стилни бизнес визитки с голд печат, а защо не и по-арт на рециклиран картон. Зависи от вас.

kutiq_s_chasha.jpg

Маркетинг материали. Печатна реклама

Флаери, покани, каталози, брошури... Може да изработим за вас всички стандартни печатни рекламни материали, както и тези от най-смелите ви мечти. За нас няма невъзможни неща. 

Roll-up-banner-1.png

Вътрешна реклама - широкоформатен печат

Ролбанери, табла, щандове, pop-up стени и custom решения. Висококачествен широкоформатен цветен печат за вашите различни маркетинг хрумвания. Печат на тапети, фолиа и фото репродукции. 

Advantages-of-Outdoor-Advertising.jpg

Външна реклама - широкоформатен печат

Брандиране на обекти, табели, рекламни табла и нестандартни идеи за печатна реклама  на открито. Ние подкрепяме най-смелите ви идеи!  

Всеки ваш проект е удоволствие за нас!

Предлагаме различни техники за печат и довършителни услуги, с които може да изпълним всяко предизвикателство. Не може да ви покажем всичките си проекти, но обещаваме да ви предложим най-добрия вариант за вас и да го изпълним в срок!

Свържете се с нас

Ние работим денонощно. Очакваме вашите въпроси, запитвания за оферти, поръчки и нестандартни идеи за печат. За нас предизвикателствата са истинско удоволствие.