Услуги

Ние сме Copycom Bulgaria. Денонощен принт център с неограничени възможности в печатната реклама.

Ефективната комуникация, бърза реакция и отлични резултати дават предимство на успешния бизнес. Ние в Копиком България работим вече 10 години, за да ви предложим именно това.

Нашите услуги

Предлагаме висококачествени копирни и довършителни услуги, бързина на изпълнение и индивидуално обслужване.  

  • Копиране: черно-бяло и цветно – формат А4/А3; 
  • Широкоформатно плотиране и копиране, черно-бяло и цветно в ширина до 154 см.; 
  • Сканиране с висока резолюция с ширина на оригинала до 154 см; 
  • Довършителни услуги – рязане, сгъване, биговане, подлепяне, перфорация, окомплектоване в папки и класьори; лакиране, ламиниране, щанцоване и други.

Принт услуги и предпечат с широк обхват и безкомпромисно качество, благодарение на най-модерните технологични иновации. При нас може да напечатате рекламни материали, брандирани материали за вашата компания, печатна широкоформатна рекламна - вътрешна и външна. Някои от по-специфичните техники, които предлагаме: UV-лакиране, ламиниране, голд печат, преге и други.

Дизайн и криейтив. Разполагаме с криейтив отдел, който може да превърне в реалност вашите идеи или да ги създаде от нулата. Може да предложим дизайн за корпоративната идентичност на вашата компания, креативни решения за следващата ви маркетинг кампания или стилен и съвременен облик на визитките ви. Работим с професионалисти, които ви разбират и изслушват!

И не на последно място - custom решения! Може да изработим за вас нестандартни маркетинг продукти, кутии, POS материали с неправилни форми и много други. Ако не откриете това, което търсите, обадете ни се!

Бизнес клиенти

Всички услуги, които предлагаме, сме развили и на ниво корпоративни клиенти. Целта ни е да улесним максимално нашите бизнес клиенти и партньори, като им предложим гъвкави срокове за изпълнение, различни начини и срокове за плащане и доставка, специални отстъпки, преференциални условия и акаунт мениджър. По този начин вие може да отделите повече време за истински важните решения. 

5287.jpg

Свържете се с нас за консултация

Поискайте оферта, попитайте ни за размерите на файла, хартията, печата, цветовете, дизайна... С радост ще ви помогнем да направите правилния избор.