Дигитализация на архиви

Дигиталните архиви са документите на настоящето и бъдещето. Сигурност, ефективност и удобство.

Дигитализацията на големи и малки обеми от информация е най-лесният и удобен начин за нейното съхранение и подреждане. Дигиталните архиви позволяват достъпа до информация от всяка точка на света - бързо, лесно и сигурно. 

Цифровизация на хартиени архиви, сканиране на големи обеми, подредба и създаване на електронни архиви, индексиране, оптимизация за търсене. Работете лесно с информация от всяка точка на света. В Копиком България ви предлагаме сканиране, класифициране, номериране, подреждане, създаване на база данни и съхранение на информация. Процесите по архивиране на документи отговарят на международните стандарти ISO9001 и ISO27001. Ежегодното одитиране по тези стандарти гарантира високо качество и сигурност на предоставената от вас информация.

Защо да цифровизирате вашите хартиени архиви?

check-square.svg
Без загуба на информация поради повреда на хартиения носител
сигурност
check-square.svg
Лесен достъп до информация, където и да се намирате
достъпност
check-square.svg
Лесно и бързо навигиране при големи обеми от информация
удобство

Основните ползи от дигитализирането на фирмените документи и важната за вас информация са: 

  • пестене на време от търсене и ровене в папки и класьори;
  •  бърз и удобен достъп до всеки документ от всеки член на екипа, контролиран достъп и различни нива на достъп при необходимост;
  •  лесно намиране на информация, благодарение на индексиране и оптимизация за търсене на сканираните документи;
  • пестене на средства и място за архивни площи. 

Свържете се с нас, за да ни дадете повече информация за вашите документи. Ние ще разгледаме архивите ви при пълна конфиденциалност, ще направим анализ на състоянието им и класификация -  (фактури, договори, чертежи, ведомости и др.). След това ще ви предложим най-подходящия вариант за организацията на дигиталния архив, автоматичното разделяне и идентификацията на документите.

Свържете се с нас

Изпратете запитване или ни се обадете, за да ни разкажете по-детайлно за вашето фирмено дело и документация. Ние ще ви предложим различни варианти за изпълнение, както и ценова оферта.